i say yes when i ought to say no

Igår var vi på kiss n fly, och sedan 1Oak. Jag, kim och Joss. Sjukt kul. Orkar inte skriva mer. Ska väl ut och turista igen. Regnar inte längre. Skönt.

 

Sjukt sugen på omelett.

PUSS

S (vem annars...)



hahahahahahaha

Hittade den här låten på min systers spotify lista, herre vilken nostalgi!!


BFF's

Sitter här och äter LAKRITS (mmmnamnamnam) och kollar på bilderna från madame tussauds.

Jag och Jompa på röda mattan

 

Okey - såhär ligger det till. Människor har fått för sig att jag och Miley Cyrus är lika. Inte lite, utan MYCKET. För att bevisa att vi inte är lika så posade jag såklart bredvid henne (vax-henne?). Och slutresultatet blev att jag håller kvar vid min ställning, och en man en meter bort sa "omg, they could be sisters!!".

Suck. Kanske dags att inse att man ser ut som 16 still?

 

Jag och mina homies!

Festade lite med beyonce, stelt var det..

 


Jag fick träffa min favorit - Salvador Dali!

 

Nej, nu orkar jag inte lägga upp mer bilder och låtsas att jag har hängt med kändisar. Blev lite lamt.

harebrapusshej!
S

 

 


sjukt hemskt väder

VAD ÄR DET HÄR FÖR VÄDER!? regn, regn, regn, regn. Orättvist nu när man har spring break.

Shutter Island

Såg Shutter Island igår på bio med Joss och Kim, medan regnet öste ned vilket var väldigt passande för denna film.
Jag älskade den, vill verkligen se om den igen och nu när man vet slutet kan man dra åt sig ännu fler detaljer!!

Satt hela kvällen igår och tänkte: "Hur vet jag att jag existerar?", "Vem kan ge mig bevis på att jag är jag?", "tänk om jag bara drömmer allt detta?", "HUR FAN FUNGERAR EGENTLIGEN HJÄRNAN?!"

 

 

Btw, smart dude som gick helt jättejättehög på denna film. Han gick och bytte plats hela tiden, pratade med sig själv, gick ut och in. Jag hade svårt att hålla mig för skratt när han satte sig bredvid Kim.

 

S


american museum of natural history


Ninja apa






Bästis!




haha, sötaste!







Tror inte ens man kan förstår hur sjuuukt stort detta museum är. Vi gick och gick och kom aldrig någon vart, och det är 4 våningar man känner exakt likadant på. Sjukt intressant, men way för mycket folk och för mycket att se. Mind crash.

Nu sitter jag och äter svenskt godis som Donya har skickat hit. Är så där härligt illamående som man blir när man äter för mycket godis, men det känns bra.

Imorgon ska vi iväg i ottan för att gå på madame tussauds, J måste, måste, mååååste verkligen posa med leonardo dicaprio och robert pattinson som precis har blivit till vax. Kan lova att jag inte vill röra den sistnämde, vet ju inte vilka sjukdomar/bakterier som finns där..

S

Mamma barbro 52 bast

GRATTIS MAMMA!!!!!



Du är bäst, tack för att du finns!!

S

 


Awesometown

Sitter här lite halvt död. Två kvällar i rak med utgång är inte längre lika lätt nu när man är gammal.

Igår introducerade jag the lonely island för jossan, ojoj det var uppskattat! älskar lonely island, mitt mål är ju att bli BFF's med de allihopa - mest med andy sandberg!



S


nu blomstrar det!

Jossan letar just nu efter en shuttle/buss/någon som kan köra henne hit! Det är svinkall här i nyc, vet inte vad som har hänt och skyllde lite på Robert att han hade tagit hit kylan från Svea. Karin kontrade och sa att han aldrig skulle göra något sådant.

Igår var vi hur som helst på CV och hade min bday party. Var sjukt kul, fick även träffa karins bf, robert, som joinade oss.

Jag har dagligen sett knopparna blomma här på träden utanför vårt fönster. Från THIS en vecka sedan (18onde mars):


Till DETTA IDAG:



Hur stört är inte det?

S

xxxxx

Svar till du Anonmya igen:

De har fristående kurser du kan söka as well, det ska finnas i deras kurskatalog som garanterat finns någonstans på hemsidan.
Tänk bara på att om du läser fristående kurser blir det svårare att söka CSN och visum!

S

Miuccia Prada

Har suttit i biblioteket nu i tre timmar och gjort research på Miuccia Prada. Fick låna hem den tjocka, och otroligt inspirerande Prada boken av Miuccia och hennes man.



Sista bilden är från Miuccia's utställning "Waist down", en utställning enbart om kjolar.

Denna bok är hur som helst i min ägo tills den 16 april.



Imorgon kommer jossan vilket betyder att jag måste städa rummet, tvätta och sådär så hon tror att vi alltid har det skinande rent på vårt rum.

S


vem svarar när jag säger godnatt i natt?!

Är sjukligt taggad just nu på lovet som officiellt börjar efter golfen imorgon runt 8-tiden.
Inofficiellt tog jag lov runt min födelsedag. Midtermen idag gick kanske inte som förväntat, både jag och karin blev väldigt förvånade över vissa frågor som med hundra procent säkerhet inte fanns i boken, eller hade pratats om på lektionen.
Men men, igen idé att tänka på det!

Karin är med sin pojkvän och har flyttat ut nu ur 612 tills den 1a. Är så van vid att alltid kunna prata med K och alltid vara med henne, så lite sjukt nu när jag sitter här ensam och inget "Godnatt, S" "Godnatt, K".

Buhu.

Ska kolla på film nu, ensam i mitt lilla rum. På lördag kommer Jossan - taggat!!

S

go shorty, it's your birthday

TACK Flippen, det uppskattades stort att du förklarade om skolan osv! (Du som skrev kommentaren kan se under din kommentar, att käraste Filippa som också går här har förklarat)

Tänkte bara informera er kära läsare (mamma, pappa, donya och filippa) att jag har spring i benen när jag väl ska sätta mig ned och plugga. Har dock pluggat, och känner mig säker på det mesta (tecken på att det inte kommer gå bra..) och därför sätter jag mig här istället och online shoppar.. Tappade nämligen min parfym i golvet, och PUH den gick inte i tusen delar och läckte ut - MEN den går inte att spruta längre så obviously gick något ändå sönder. Min käraste vätska är inlåst i en flaska, och jag behövde en ny. Innan jag börjar gå runt och lukta mindre gott...

Tänkte även dela med mig av gårdagens bilder.


Karin tar bday shot


S tar bday shot


Min käraste F och käraste K överraskade mig med denna tårta, glad blev jag!!


Min första lagliga drink var total katastrof. Ett, den smakade bara tequila och inte den peach margaritan jag beställde. Två. DE LEGGADE INTE ENS MIG. Satt seriöst redo att stolt visa mitt riktiga id, men hon bara gick! Ville nästan ropa efter henne, så besviken blev jag..


När man äter på Max Brenner, måste man ha efterätt - chocklad fondue blev våran!


Så det var den födelsedagen, på fredagen ska den dock firas lite mer (spritmässigt sätt, sorry mor och far) då även K's pojkvän joinar oss! Ska bli kul!

Nej, dags att sätta näsan i makroekonomi boken. Krama lite på kakan också, hon flyttar ut imorgon för att bo med sin BF och lämnar mig heeeelt ensam här tills på lördag då Jossan kommer hit. Kommer sakna min käraste roomie under dessa dagar vi inte är med varandra 24/7!

S

PS. Jag har fått klagomål att jag inte lägger upp fina bilder nog på Kakan, och jag vill bara försvara mig själv genom att säga att
1. Jag tycker att kakan är fin på de mest mongo bilderna (menar, de representerar ju henne bäst)
2. Karin är antingen inte med på bild och lägger en hand över kameran, eller gör en min - därav denna mångfald av otroligt roliga bilder på henne
3. Jag har köpt en bok till K för att lära henne lite fler poser, så i framtiden kan jag lova att det blir enbart modellsnygga bilder på Karin. In fact, vi tänkte göra om hela bloggkonceptet vi har till att enbart fokusera på vår modellkarriär.




FOREVER AND EVER 21

Har precis fått en födelsedagsshot, kl 12.55 på dagen! wiho!

GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER EFTERLÄNGTADE 21 ÅR (gammal och vis tjej!)!!


post-födelsedags shot


Började dagen med en frukost med käraste K (skrev först frukust, vilket definitivt är ett tecken på att jag umgåtts för mycket med K, hon säger alla o:n som u:n since hon är skåning). Sedan blev det midterm som gick bra (tack du givmilde födelsedagsgud!) och sedan lunch och en födelsedags shot på det.

Snart ska vi möta upp Filippa för "fika" (=K och F dricker kaffe), och sedan blir det plugg till macroeconomics examet på torsdag och middag med F och K på Max Brenner (ööh världens godaste choklad efterrätter!!).

I'll be back
S


hittan och dittan

Pluggmotivation idag: -0

Det regnar ute och jag känner mig hur skum som helst i huvudet, som om jag fortfarande drömmer/sover.
Jag måste verkligen plugga, kan någon magisk ge mig lite motivation eller åtminstone en kick i baken?

Fick en tidig födelsedagspresent idag - en liter absolut vodka. Man tackar!

Kanske en shot gör susen? Sedan pluggmani tills jag däckar.

Satt i cirkus två timmar med karin när hon färgade håret, blev typ noll skillnad och vi bråkade lite med dem för att få en ny tid där hon ska få göra om det - gratis.



S

pluggpluggplugg jag blir galen!

Tänkte svara på två kommentarer innan det blir försent (förlåt på att vi är sämst på sådant, vi ska bättra oss - lovar!).

Först till dig som undrade om man skulle ha skinnjacka eller jeansjacka.. Det är helt upp till dig!

Sen nu till dig, Karin, som undrade om det var krångligt att söka hit till FIT. Svaret är ja, men samtidigt nej. Ja, det är en lång process som är delvis grymt irriterande, men nej, det är sjukt värt det i slutändan så det blir liksom inte krångligt när väl allt har löst sig. Man måste offra något för att få något annat, right?

Är helt pluggslut just nu, har först gått igenom alla kapitel och skrivit anteckningar/sammanfattningar för att sedan föra in alla mina anteckning plus anteckningar från lektioner i ett dokument som blev 16 sidor. Idag har jag suttit med dessa 16 sidor och försökt fundera ut hur jag nu ska plugga mer än att bara läsa det, lägga till lite kommentarer och så vidare.



Så ja, nu är jag done för kvällen med pluggning. Ska istället berika min hjärna med lite gossip från några nyinköpta tidningar. Det sägs att regnet ska komma hit imorgon och på tisdag (min födelsedag). Är det tur om det regnar på ens födelsedag som det är på alla andra viktiga dagar? Just checking, ifall att..

S

sommar och soool

Jag har försvunnit i en pluggdvala hela dagen. Eller okey, började morgonen med en powerwalk med K i en timma, sedan frukost i solen (som brände mig, ööh). Sedan satt jag och pluggade medan jag lyssnade på människor som skrattade, pratade, sjöng och NJÖT av denna plötsliga hetta. Lite bittert, ja.

Tog en paus för att posta mammas present, men det kostade 82 dollar att skicka hem det, så tyvärr mamma får du din födelsedagspresent i maj...

Sista paus äger rum just nu när vi gör iordning oss för att gå på en födelsedagsfest en snabbis.

Igår ägde en massiv shoppingrunda ut. Började med att vi skulle vara borta en snabbis för att leta present till mammi, men slutade med att vi kom hem några timmar senare med flera påsar var. Ooops.


Människor som sitter i solen utanför skolan

Filippa och Karin

Skyltfönster i skolan mot 7th Ave






Karin arg i hissen?


Jag kör på en sportig look idag för att hylla vår powerwalk (inte ofta sånt händer!!)

Awesome. Nu ska jag hitta en outfit för ikväll. Karin ska köra på Alice i underlandet hår idag (vi var nämligen och såg den igår).

S




en meeeega lång midterm period är Över med stort Ö+ litet "nästan"

Hej kära blogg.
Idag har varit en bra dag. Igår var också en bra dag. Jag börjar där. S har ju redan visat bilder och Ja det var en kul kväll... över förväntan.. det var ju bara en trött torsdag?

Sanna och jag har extremt svårt att sova. Vi kan INTE sova. Men det är okej.. vi är ju två..
iallfall.. vi somnade väl runt fyra.. i vanlig ordning...
jag gick upp sju. stressläste alla anteckningar.. aaaa midterm i fashion business...  Var otroligt lättad när den var över... ringde S... chill pluggade lite... tog en kaffe med Filippa i solen på campus...

Träffade S och några andra softa chicks från AMC.. åt (för ovanlighetens skull) en GOD lunch... råkade dessutom bli den första lunchen utomhus i solen!!! riktigt soft.. fem glada fem pastor och fem shades!

Sen... till computer lab med galina.. gjorde mega tråkig excel läxa.
SEN. middag med S i cafeterian... mmmm?
SEN 2: power nap med sanna.. literally... hon är överallt och ingenstans!
SEN 3: sanna lägger kommentaren "mmm ska du verkligen ha på dig det där ikväll?" precis innan vi ska gå... taggat? JA... vad fan midterms är nästan över....
SEN 4: vi drog till ngn flippig pub och drack öl
SEN 5: vi drack shots på samma flippiga bar
SEN 6: vi drog till greenhouse
SEN 7: michelle, brittany och bs pojkvän åkte hem.... plikten kallade..
SEN 8: sanna kommer hem... några timmar senare.. och lägger sig i min säng och återger kvällen i detalj
SEN 9: jag går upp och äter frukost med brittany halv 9
SEN 10: jag kommer hem efter min enda klass och sanna blir arg för att jag inte kommer ihåg vad hon berättat...
SEN 11: vi möter filippa och kim för promenad i solen + MEGA soft burgar lunch
SEN 12: vi stresspluggar macro ekonomi
SEN 13: vi myser på vårt rum

KARIN IS BACK MEN SANNA GÅR IN I PLUGG MODE....

last night


Kim och Filippa, mina fina svenska flika

Brittany och Michelle

B är den skönaste amerikanen jag har träffat, här med sina nyfunna "vänner"..

Ett stycke brunett och två stycken blondiner

På greenhouse

Jag hittade en ballong som jag gick runt med, kändes bra på något sätt att ha den i handen.

Den här killen var helt störd, han hade verkligen tatueringar överallt!! och de mest random tatueringarna as well. Hans ena arm var helt täckt med "autografer", så som ett gips ser ut.. Som ni ser har han tatuerat sig lite i ansiktet också. OBS -- SÅHÄR KOMMER MIN KÄRA LILLASYSTER SE UT ÅR 2025!!

Jag snodde hans mössa, som jag tyvärr inte fick ta med mig hem. Bummer.

Nu ska jag plugga consumer behavior - tjing!

S

happy st pattys day

Herre vilken perfekt dag!
St Patricks day och alla går runt i grönt och är fulla mitt på dagen. Solen var stark och värmde oss när vi åt lunch på en uteservering. Runt 15 grader, inte att klaga på!

Nu - ut på drinks på någon irish bar med tjejerna som går i min klass på onsdagar plus Karin och Flippen! Kan inte bli bättre.

Bilder kommer definitivt snart, bildtorka I know - skyller på midterms!

S

How I met your mother

Seriöst, finns det något bättre än How I met your mother?

Har kollat på lite avsnitt, senaste detta.

Så sjuukt bra, perfekta pluggpausen!

Och med detta är min paus slut, tillbaka till böckerna..

S

Min första städpryl = Sanna är vuxen!

Jag, Sanna Caroline Nilsson, har precis tvättat golvet med vår ny inköpta swiffer sweeper. Först, med en torr trasa, och sedan med en blöt. Intressant? Mycket, speciellt när (som min kära moder kan tillägga) jag inte är någon som självmant tar tag i att städa.
MEN, time has changed och medan kära K låg i sängen och pluggade städa kära S hela vårt rum!

Golvet skiner, det luktar gott och löstobaken som ligger all over K's del är all gone!

Klapp klapp på axeln till mig och min nya lover - swiffer sweeper.



För övrigt så har jag anmält mig för sommarkurser, ifall något bättre inte skulle komma upp. Nummer ett är Event Production, nr två Skapande skrivande och nr tre bildredigering.

Nr ett vill jag ta för att jag vill, vill, vill verkligen jobba någon dag inom eventplanering. Men helst vill jag göra nr två av ren lathet - sitta och skriva hela sommaren är inte helt fel!!!

Dagens otroligt givande uppdatering, varsågod!

S


a gay night

Melodifestivalen, knäckebröd och regn utanför mitt fönster. Om det inte vore för ljuden av New York, så hade jag trott att jag var hemma i Stockholm. Gosh I miss it. Melodifestivalen fick ett konstigt sug i mig till liv igen - att spela piano.
I sommar ska jag definitivt sitta och plinka på mitt piano, var ett tag sedan nu!!

IGÅR - herrejösses vad jag hade kul! Jag och Kim var på en bögfest!! En av hennes kompisar fyllde år, och eftersom han är bög resulterade det i att alla på festen (50 killar + jag och Kim) var bögar! Så sjukt jävla kul! Jag vill seriöst bara ha bögkompisar, de är så otroligt roliga!

Kim och hennes extremt roliga bög

Jag och mina extremt roliga bögar



Jag och Kim drog sedan till the gates där vi minglade runt och blev lite runda om fötterna (som senare Kakan fick uppleva när jag kom hem mitt i natten..)

Ser ni btw att min lugg är all gone? Kakan stödjer inte att jag klipper min lugg igen, och själv vet jag inte vad jag trivs bäst med!! HJÄLP?

Puss på er hur som helst.

S

NOT FUNNY

Är helt slut efter Macroeconomics i tre timmar. Vill bara sova, men icke! Sanna ska plugga inför sina midterms som hon har på sin födelsedag, och två dagar efter.

Fick precis reda på att midterm i macroeconomics är den 25e. Det betyder att den 23e, när jag fyller 21 ljuva år, kan jag inte få barhoppa på hundra barer och inte bli nekad, nej för jag ska sitta och läsa om demand och supply! TACK GUD, du är så otroligt givmild!!!!!!!

Sanna sur.

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


one down - 4999 to go

Idag hade jag min första exam. Multiple choices som de alltid kör här, helt ovant med speciella kort man fyller i sina svar.


Jag hade även finbesök idag på Skype!! Donya och Kim hemma hos Simon som köpt en webcam! Gosh, I miss them

Karin kommer ni INTE hör av på hundra dagar. Hon har tydligen jättemycket plugg att göra och har sagt hejdå till civilisationen och mig tills om en vecka när hon är klar med allt. Hejdå Kakan!

S

sjuker

Min visdomstand i nedersta högra hörnet har hållit på att komma upp i över ett år nu. Just denna vecka bestämde den sig att komma upp lite mer vilket har orsakat kaos i hela min kropp. Körtlar i min högra hals är uppsvullna och gör sjukt ont, även mitt högra öra gör ont. Är detta verkligen normalt för en tand att skapa? Eller är det bara en bakerie som har bestämt sig att attackera enbart min högra sida?

Hur som haver, hypokondrikern i mig tror som vanligt att jag har cancer eller något annat livshotande men logiken är som tur större och klokare är hypokondrikern.

Ska sussa lite innan jag måste plugga inför mitt test imorgon, hoppas ni håller tummarna på att jag blir 100% frisk om exakt en timma.

S

dumt att göra detta när man måste plugga

Jag är okoncentrerad till max just nu. Sitter istället och tänker på mina drömmar jag hade i natt. Till 89% kommer jag ihåg mina drömmar när jag vaknar på morgonen.


Denna gång drömde jag först att jag tatuerade in The Fool - ett tarotkort. Har precis skrivit en essay där det kortet genomsyrade essayn, så inte så konstigt att jag drömde om det. DOCK var min andra dröm sjuk.

Jag drömde att jag var en helt vanlig landetflicka, som träffade en prins (ja, han var en prins på riktigt). Men hans mamma tillät inte honom att vara med mig, eller ens prata, för han hade ett dåligt hjärta. Men eftersom han verkligen ville prata med mig, så gjorde han det. Och hans mamma lackade verkligen. Drömde den ur ett filmperspektiv, och prinsen med dåligt hjärta (som i slutet såklart dog) var Heath Ledger.



Japp, that's about that. Nu ska jag skissa layouts för min påhittade tidning i Digital Layout.

S

denna craving.. suck

Jag har ett sötsug som inte går över. Det är sjukt jobbigt. Har ätit upp alla våra kakor på vårt rum, så inget sött finns tillängligt.

Kan bara tänka på när K's Robert kommer hit om två veckor och ska ta med sig SVENSKT GODIS! HOPPAS det finns massa gott lakrits, guuud vad jag har cravings efter det!!!



Jag BER om att få en påse lik denna (och massa annat utöver lakrits, förstås) till min födelsedag (den 23 mars ifall någon vänlig själ vill veta).



S

Några favoriter från FIT





















Ber om ursäkt för de hemskt dåliga bilderna, men det var jävligt svårt att få till det när vi satt längst bak... Snart nog snor jag bilderna från hemsidan så ni kan få en bättre titt av dessa tuffa kläder skapade av sjukt unga människor!

S

Skrivet imorse, men nu vet vi ju redan vem som vinner

Spänningen är olidlig! Vem kommer vinna årets fusion show, FIT eller Parsons?!

Vi var alltså på fusion showen igår, och jag tror det var bland det mest uppfyllande och häftigaste jag har gjort. När vi satt där på Parsons i en full lokal med människor i vår ålder, alla med en stor dosa talang, så började verkligheten ÄNTLIGEN slå till. Att vi är här, i New York, och pluggar på FIT, förverkligar våra drömmar, har varit så overkligt. Men sakta men säkert börjar man att förstå.

15 designers per skola, med 5 designs var.

Här har ni lite guldkorn. VEM TROR NI VINNER?


PARSONS








FIT



'






FIT FOR THE WIN

FIT VANN!!

Fick precis ett sms från Nicolette som befinner sig right now på den sista och avgörande Fusion Showen, och domarna har sagt sitt - FIT ÄR BÄST!!


att sova eller att icke sova med en stor ring

Jag och Kakan har precis kommit hem. Gick de +20 gatorna upp till Johnny Utah's för en timmes socialisering, sen power walk ner igen. Är ganska kyligt, och hade inget på händerna. Vilket resulterar nu när jag är hemma i att jag inte får av mig min ring, eftersom mina stackars fingrar har svullnat upp av kylan och plötslig värme.

Ska jag sova med denna ring nu eller? Vad är planen?



GODNATT,
S


euuw

Det känns som att här, i USA, så kan man prata om vad som helst i klassrummet.

Jag dog lite på min Advertising and Promotion klass i tisdags när vi pratade om att Nordstrom är den department store som tar emot mest returns, utan att fråga eller kvitto osv.
Då räcker en tjej upp sin hand och berättar detta:

"I heard on the radio this morning that Victoria Secret takes back worn underwear. Like, you know that they have that plastic cover over the crotch area? Yeah, it's been taken of and you could like SEE that they've been worn and got odor and everything and they just put them back in the store"

Alla verkade tycka att säga detta i mitten av en lektion var jättenormalt. Jag satt ensam och skämdes, tyckte det var ytterst opassande att prata om!!

 

Over n out

S




Japanese streetstyle

Gosh, har suttit och kämpat med en essay jag skriver där jag ska så beskrivande som möjligt berätta om några events i mitt liv. Det går sisådär.. Har hittills skrivit om när min syster hällde sin potta över mig när jag satt och lekte i en flyttkartong. Tro mig, det var inte en rolig upplevelse.

Var även på museumet idag och hade föreläsning om "the decades of fashion", där de även visade riktiga plagg från de olika årtalen. Sjukt hur de har 35,000 olika orginal plagg av alla slags typer och från alla slags årtal.

I höst så öppnar de en ny utställning som kommer vara om japanskt mode, me like!!



En japansk brutta vs. Viktor & Rolf runway


En annan cool japan


En söt liten grafisk pojke.

För att se mer streetstyle a la Japan, tryck HÄR!

have a good one (som alla i cafeterian säger)

S

En härlig dag i ett härligt New York

Aaaa.. vilken härlig dag.. Vaknade sådär härligt av mina dubbla alarm klockan halv sju. Var riktigt pigg faktiskt. Laddad för en ny dag. En ny dag med nya möjligheter?

Gick till cafeterian, åt frukost med aaa min onsdagsmorgonvän Marissa (som förövrigt, aaa jag hoppas inte min mamma läser detta, hon är FÖR van, iallafall, när vi vaknade i söndagsmorse låg det ett kuvert som någon skjutit in under dörren, på kuvertet stod det "Karin" och i det låg mitt visa kort.. och en härlig beskrivning på hur hon hade hittat det på golvet när hon kom hem klockan 5 på morgonen... ) Hädanefter så får jag nog be S ta hand om alla mina kort... för Gud, jag är verkligen sämst på det..'

Efter en god frukost... hade jag fashion business.. tror faktiskt det är min favvo klass..riktigt intressant...
Sen, gick Kavita och jag till Macys, hon skulle köpa ett par skor.. och efter otaliga timmar av velande hittade hon sina nya high heels... och jag, som under tiden hann göra ungefär halva Macys.. fyndade en himla söt jeans jumpsuit med korta ben.. tråkigt bara att den inte var lika fin på mig som på galgen..

Därefter pälsade Filippa, Nicolette och jag på oss ordentligt och begav oss mot Central Park... målet var skridskor.. men vädret tillät inte denna aktivitet.. så vi satt istället och snackade med varsin kaffe i denna underbara park...

Nu tillbaka till verkligheten.. Sanna sa innan att hon ville göra slut med mig för att jag inte ville gå på bio, men folks.. den riktiga anledningen till att vi tar en paus i vårt förhållande är att hon inte kommer och snackar med mig i min säng lika ofta (med undantag för ett avsnitt CSI, i söndags... )

KC


en fel dag

Buää, är på riktigt dåligt humör. Är hungrig, men inte sugen på någonting. Är uttråkad, men har ändå massvis att göra. Allt är helt enkelt bara fel.

Vad behöver man då? En kram av kakan och kanske en riktig kaka som toppar det? Dunno, vi får se vad miss K herself säger!



Saknar de här två att kunna ringa och klaga lite på ingenting!

/S

bloggpanik




LIKA OSUGEN SOM JAG I LÖRDAGS VAR PÅ SANNAS PAPARAZZI FASONER ÄR JAG IDAG OSUGEN PÅ ATT SKRIVA... MEEEEN IMORGON, DÅ JÄKLAR SKA NI FÅ TA DEL AV MINA NOTES, SOM ÄR SPECIELLT AVSEDDA FÖR DENNA UNIKA, INSPIRERANDE OCH SKOJIGA BLOGG=)

Om cirka tre minuter kommer ett av två scenarion att äga rum:
1- K: Godnatt S
    S: Godnatt K
2- K: sleep tight
    S: dont let the bedbugs bite

chelsea kattis nilsson

Min katt, min käraste bebis Chelsea, ska få kattungar. Detta var inte planerat förrän i slutet av maj, när jag kommer hem så jag får vara med när MIN katt föder MIN (eller en tredjedel av dem är mina) kattungar.

Men nej, Isac, mammas katt, kan tydligen inte hålla sig till maj och går runt och jamar så att alla blir galna där hemma. Han ger sig inte.

Så nu ska Chels få sluta på sina p-piller. Mika säger att hon har fått långa ben (indekerar detta på att hon är vuxen nog?!) och då är det lugnt.
INTE LUGNT, jag ska vara där med en filmkamera och filma födelsen. Jag ska vara där och pussa på alla små slemmiga kattungar. OCH jag ska vara där och välja nya ägare till de små underverken.

Är det dags att skapa en facebook grupp i protest mot detta? "Alla vi som tycker att Sannas katt inte ska få kattungar innan 29onde maj"? Who's in?!





ÄR HON INTE VÄRLDENS FINASTE?!

 

S


halvt skadad

Jag har blivit arbetsskadad. Eller pluggskadad kanske är den mer korrekta termen.

Så fort jag ser en reklam så tänker jag i alla olika teorier, termer och dylikt som vi har lärt oss i vår Advertising and Promotion kurs.

Ungefär såhär låter det i min hjärna:

"Postitioning by product attribute and benefit. Targeted to single, female, urban dwellers, between 18-24 yrs, yearly income: $25,000 to $30,000. Heavy users. Department store. Åh, en kupong är utklippbar här! Sales promotion. Smart drag, nu kan de räkna ut deras effectiveness"

Det där går på automatik just nu, lite jobbigt för det tar några sekunder innan jag ser själva helheten och faktiskt inser att det är en produkt/märke jag själv är intresserad av..

GODNATT nu ska Sanna sussa, Kakan ligger och pluggar just detta jag nyligen har nämnt. 

REKLAM FOR LIFE! (bokstavligt talat..)




Söndagsinlägget gone måndagsinlägg

Stålsätt er!!

Jag och kakan har tagit en powernap - i TVÅ timmar!! 

Trötta tjejer? Indeed.

Igår var kul, jag kom hem runt halv elva och hittade en Flipp och en Kaka på mitt rum. Det gjorde mig glad och jag satte fart med att göra iordning mig på de få minutrarna vi hade på oss. Sedan off till Cain (som ligger två avenyer bort, men visst tog vi en taxi..). Det blev en kul kväll, men två nätter i rad ute resulterade i att jag och KC blev väldigt trötta här nyligen.

Nu ska jag dra med mig henne till cafeterian för jag är hungrig!

BTW! Drömde om en liten ponny, fast den var mycket smalare och tunnare som en dalmatin mer. Fast i rosa ton. Den var jättejobbig och hoppade upp på mig hela tiden och i mitt rum, medan jag pluggade. Tillslut lockade jag ut den, stängde dörren och höll upp handtaget så att den inte skulle komma in. Den kämpade som fan att rycka i handtaget, men tur var jag starkare (det var ju trots allt en dröm). Sen drog den, kakan gick och öppnade dörren och kollade i korridoren. Sen GLÖMDE hon att stänga dörren så självklart kom häst/hund jäveln tillbaka...



Update: eftersom jag inte hittade en bild som passade sig till detta inlägg från igår, valde jag att vänta med att posta det för att sedan (såklart) glömma bort det helt. Jag skyller lite på Kakis som är S Ä M S T på att blogga, blir inte karins vänner jätteledsna att ni inte får höra från henne? Jag blir!


RSS 2.0